måndag 11 juli 2016

Black Lives Matter stoppar Pride-parad i Toronto

http://www.foxnews.com/world/2016/07/05/black-lives-matter-activists-hijack-toronto-pride-parade.html?intcmp=ob_article_sidebar_video&intcmp=obinsite

Vita pk-människor anser att man måste försvara muslimer, svarta och homosexuella samt kvinnor.
Att dessa kategorier är förtryckta av vita män.

Men detta är en ekvation som inte verkligheten godkänner. Man försvarar därför vita kvinnor, men struntar i de som förtrycks i så kallade hederskulturer. Man vill ju inte fästa uppmärksamhet på att en del muslimer och icke-vita förutom att vara förtryckta själva förtrycker andra.

Samma sak med tron att Black Lives Matter och Pride är naturliga allierade. I Toronto anklagades Pride för att strunta i marginaliserade grupper som svarta. Dessutom lär inte toleransen mot homosexuella vara lika utbredd inom den afro-amerikanska kulturen som inom den vita liberala.

Problemet med att säga en sådan sak är att man får ett gäng aktivister på halsen som inte tål att en utomstående säger något som är sant. De kommer att börja kräva bevis. Varför? Har de ingen verklighetsförankring?

Okej, men här bevis då.

http://www.afrope.se/2016/03/20/maste-svarta-man-alltid-se-macho-ut/

http://expo.se/2013/homofobiska-hatbrott-okar-i-delar-av-afrika_5990.html

http://www.thedailybeast.com/articles/2015/03/23/kerry-washington-s-glaad-speech-and-the-problem-of-black-homophobia.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar